کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


وافل

گروه غذا: 

ظاهر وافل شبیه بیسکویت ترد و شیرین است ولی با توجه به مواد مغزی

تشکیل دهنده ی آن یک صبحانه ی بی نظیر به حساب می آید . 

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 50 گرم کره ی ذوب شده
  • 200 میلی لیتر شیر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق سوپخوری شکر
  • 120 گرم آرد گندم
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

روش تهیه وافل

  1. در ظرفی شیر ، کره ی آب شده ، نمک ، شکر و آرد ، بیکینگ پودر و زرده تخم مرغ هارا ریخته و با همزن دستی یا برقی بزنید .
  2. سفیده تخم مرغ را در ظرفی دیگربا همزن برقی زده ووقتی پف کرد آرام با بقیه ی مواد مخلوط کنید .
  3. دستگاه وافل را داغ کرده و مواد در دستگاه بریزید . وافل ها با سس شکلات یا سس تافی آماده ی سرو می باشد .
  4.   نکته : برای درست کردن وافل میتوانید از دستگاه وافل ساز دستی و یا اتوماتیک برقی که شبیه به ساندویچ ساز است استفاده کنید .

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید