کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


ناگت مرغ

گروه غذا: 

یکی از جذاب ترین و خوشمزه ترین غذاهایی که میتوانید در میهمانی ها داشته باشید و همه ی میهمانها از کوچک تا بزرگ مجذوب طعم و زیبایی آن باشند .....

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک و فلفل

مواد اصلی

  • 300 گرم سینه مرغ پخته و چرخ شده
  • 100 گرم پنیر پیتزا
  • 1 قاشق سوپخوری سس خردل
  • 1 عدد سیر درشت
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • به میزان لازم روغن
  • به میزان لازم پودر سوخاری

روش تهیه ناگت مرغ

  1. - ابتدا سینه مرغ را با کمی آب و پیاز و سیر خرد نشده می‌گذاریم بپزد. بعد از پخت، وقتی مرغ کمی خنک شد، داخل دستگاه غذاساز ریخته، همراه نمک، فلفل، پنیر و سس خردل مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.
    - وقتی مواد منسجم شد و به شکل خمیری درآمد کمی از آن را برمی‌داریم و در کف دست به شکل بیضی درمی‌آوریم و وسط آن را با دو انگشت از طرفین به داخل فشار می‌دهیم تا تقریبا به حالت پروانه درآید و شکل ناگت‌ها به دست آید. قطر ناگت نباید زیاد باشد؛ ناگت‌ها را داخل مخلوط پودرسوخاری و فلفل قرمز می‌گذاریم و به آن ‌آغشته می‌کنیم و داخل روغن می‌اندازیم تا سرخ شود. نیازی نیست روغن زیاد باشد.
  2. نکته: دقت کنید که ناگت‌ها را زیاد به پودر آغشته نکنید چون رطوبت گوشت گرفته می‌شود و ترک برمی‌دارد. 

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید