کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


نانایمو بار ، دسر کانادایی

گروه غذا: 

این دسر مخصوص شهر nanaimo در ایالت بریتیش کلمبیا است و یکی‌ از دسر‌های محبوب کانادایی‌ها است.
این دسر از ۳ لایه تشکیل‌شده، لایه زیرین که پودر بیسکویت و انواع آجیل و کاکائو است.
لایه دوم که حالت کرمی دارد و لایه رویی که شکلات است.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 1/2 پیمانه کره بدون نمک
  • 1/8 پیمانه شکرقهوه ای
  • 5 قاشق سوپخوری پودر کاکائو
  • 1 عدد تخم‌مرغ زده‌شده
  • 1/2 پیمانه گردو یا بادام خردشده
  • 1/2 پیمانه پودر نارگیل
  • 2 پیمانه بیسکویت خردشده (ترجیحاً ویفر)
  • 2 قاشق سوپخوری پودر کاستارد وانیلی
  • 3 قاشق سوپخوری خامه صبحانه
  • 1/2 پیمانه کره
  • 2 پیمانه پودر شکر
  • 2 قاشق سوپخوری کره
  • 100 گرم شکلات تلخ

روش تهیه نانایمو بار ، دسر کانادایی

  1. طرز تهیه لایه اول:
  2. کره، شکر و پودر کاکائو را به روش بن ماری آب کنید.
    تخم‌مرغ زده‌شده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد غلیظ شود.
    مواد را از روی حرارت بردارید حتماً10 دقیقه حرارت دهید تا مواد غلیظ شود.
    بقیه مواد شامل نارگیل و ویفر و گردو را نیز اضافه کنید، در قالب مربع20*20 که سلفون کشیده‌اید فشار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. لایه دوم:
  4. پودر کاستارد، خامه، کره نرم شده و پودر شکر را با هم مخلوط‌کنید و با همزن هم بزنید تا مواد یکدست شوند آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید 5 دقیقه سپس این مواد را روی لایه اول بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. لایه سوم:
  6. کره و شکلات را روی حرارت ملایم و یا حرارت غیرمستقیم آب کنید تا مواد یکدست و روان شوند.
    بگذارید شکلات خنک شود سپس آن را روی لایه دوم بریزید.
    برای بار سوم مواد را در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
    وقتی‌ مواد بسته شد، با یک کارد گرم، به‌صورت تکه‌تکه درآورده و در یخچال نگهداری کنید
    این دسر نرم است و باید در یخچال بگذارید.می‌توانید برای غلیظ شدن لایه دوم 1قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین و 2 قاشق غذاخوری آب را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کرده و به مواد میانی اضافه کرده این باعث می‌شود لایه وسط سفت‌تر شود .

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید