کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


گل های مارمالادی

گروه غذا: 

پخت یک شیرینی دلچسب برای عصرانه ای همراه با خانواده

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 370 گرم آرد
  • 250 گرم کره
  • 125 گرم پودر قند
  • 1/8 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 5 قاشق سوپخوری بادام پودر شده
  • 1 قطره اسانس بادام
  • به میزان لازم مارمالاد قرمز و یا بریلوی رنگی
  • به میزان لازم پودر قند جهت تزئین

روش تهیه گل های مارمالادی

  1. ابتدا کره را همراه 125 گرم پودر قند و وانیل با همزن می‌زنیم تا یکدست شود. سپس زرده‌های تخم‌مرغ و بادام پودر شده را اضافه می‌کنیم و با همزن می‌زنیم.
    حال آرد و اسانس بادام را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در یخچال به مدت 20 دقیقه استراحت می‌دهیم.
    خمیر را از یخچال بیرون می‌آوریم و آن را به ضخامت 4 میلی‌متر باز می‌کنیم و با قالب گرد قالب می‌زنیم. بعد با قالب کوچک‌تر نیمی از شیرینی‌های قالب زده شده را دوباره قالب می‌زنیم؛ یعنی آنها را ‌میان تهی می‌کنیم و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته‌ایم، می‌گذاریم و سینی را در فر با دمای 180 سانتی گراد به مدت 20 ذقیقه قرار می‌دهیم.
    پس از پختن شیرینی‌ها و خنک شدنشان روی آنهایی را که سوراخ دارند پودر قند پاشیده و روی نیمه‌های دیگر کمی مارمالاد قرمز یا بریلوی رنگی می‌ریزیم و دو لایه را به هم می‌چسبانیم.

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید