کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


صبحانه آلمانیویژه

گروه غذا: 

این بشقاب یک نمونه صبحانه کشاورزان آلمانی است که به نام Bauernfrühstück نیز معروف است، که به معنی صبحانه کشاورز می‌باشد.

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک

مواد اصلی

  • 4 عدد سیب‌زمینی
  • 5 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 پیمانه پیاز سفید
  • 1/2 پیمانه پیازچه درشت خرد شده
  • 1 پیمانه فلفل دلمه رنگی و سبز خرد شده
  • 2 پیمانه ژامبون بره یا گوشت
  • 1/4 پیمانه جعفری ریز شده
  • 5 عدد تخم‌مرغ زده شده

روش تهیه صبحانه آلمانی

  1. در ظرفی پر از آب که کمی نمک به آن زده ایم، سیب‌زمینی‌ها را خرد کرده، به 4 قسمت برش می‌‌دهیم و آنها را به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌جوشانیم تا درست پخته شوند (از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید). سپس از آب بیرون می‌آوریم و با آب سرد آن ها را می‌شوئیم. آن‌ها را به شکل مربع‌هایی 2.5 سانتی‌متری می‌بریم و کنار می‌گذاریم.
    روغن زیتون یا روغن کرمانشاهی را در تابه‌ای بزرگ روی شعله متوسط گرم می‌کنیم. پیازها و فلفل های خرد شده را اضافه می‌نمائیم. شعله را زیاد می‌کنیم. در حالی که به طور مرتب آن ها را هم می‌زنیم، تا وقتی که قهوه‌ای شوند، حدود 2 الی 3 دقیقه به سرخ کردن ادامه می‌دهیم.
    سبزیجات را به یک طرف ماهی‌تابه هل می‌دهیم، سیب‌زمینی‌ها و 1 قاشق سوپ‌خوری روغن را به تابه اضافه می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها برای 2 دقیقه هم زده و سرخ می‌کنیم. به سیب‌زمینی‌ها نمک اضافه می‌کنیم.
    سپس ژامبون بره را اضافه می‌کنیم. مرتب هم می‌زنید، تا وقتی که حرارت به داخل ژامبون‌ها نفوذ کند (حدود 1 تا 2 دقیقه)
    همه سبزیجات، سیب زمینی، ژامبون را با هم مخلوط می‌کنیم و روی آن جعفری می‌ریزیم. تخم‌مرغ‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم (تخم مرغ باید بین سبزیجات و ژامبون پخش شود). به محض اینکه تخم‌مرغ‌ها شروع به سفت شدن کردند، غذا را از روی شعله برمی‌داریم. ( البته اگر تخم‌مرغ را کاملاً سفت دوست دارید بیشتر بگذارید روی حرارت بماند)
    صبحانه را بلافاصله و همراه سس کچاپ سرو می‌کنیم.

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید