کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


سس هلندیز

گروه غذا: 

دانه فلفل را داخل سرکه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید . زمانی که حجم سرکه نصف شد ،آب را اضافه کرده و حرارت دهید

مواد اولیه

برای 2 نفر

سس و چاشنی

  • به میزان لازم نمک

مواد اصلی

  • 100 میلی لیتر کره دوغ گرفته
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 6 عدد فلفل نکوبیده
  • 2 قاشق سوپخوری آب
  • 4 قاشق سوپخوری سرکه سفید
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیمو تازه

روش تهیه سس هلندیز

  1. تا نصف شود . مخلوط را صاف کرده و همراه زرده روی بخار آب با همزن دستی تند بزنید. بعد از 1 دقیقه ظرف را از روی بخار برداشته و کره دوغ گرفته را آرام آرام اضافه کرده و تند بزنید تا سس شکل بگیرد . در آخر آب لیمو را اضافه کرده هم زده و در این زمان سس آماده است

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید