کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


تست فرانسوی در فر

گروه غذا: 

 برش‌های نان تست را کف یک پیرکس بگذارید . ( می‌توانید دو برش نان را روی هم قرار داده و ضخامت دو برابر نان را داشته باشید . )

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 8 عدد نان تست
  • 4 عدد تخم‌مرغ
  • 1 پیمانه شیر
  • 1/2 پیمانه خامه صبحانه
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1/2 پیمانه کره
  • 1/2 پیمانه شکرقهوه ای
  • 2 قاشق سوپخوری عسل

روش تهیه تست فرانسوی در فر

  1. برش‌های نان تست را کف یک پیرکس بگذارید . ( می‌توانید دو برش نان را روی هم قرار داده و ضخامت دو برابر نان را داشته باشید . )
    در یک ظرف تخم‌مرغ‌ها ، شیر ، خامه ، وانیل و دارچین را ریخته و خوب هم زده تا کاملاً یکنواخت و یکدست شوند .
     مخلوط به‌دست‌آمده را روی برش نان‌ها بریزید و روی آن را بپوشانید . پیرکس را در یخچال بگذارید . بهتر است برای حدود 12 ساعت در یخچال بماند . برای این کار می‌توانید مخلوط را شب آماده کرده و تا صبح در یخچال گذاشته تا برای صبحانه آماده باشد .
    فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید .
     کره ، شکر قهوه‌ای و عسل را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت بگذارید ، تا زمانی که به حباب زدن برسد هم بزنید و سپس آن را روی نان و مخلوط تخم‌مرغ‌ها بریزید .
    پیرکس را برای 40 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید