کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


تخم مرغ کاسه ای

گروه غذا: 

کره را در هوای محیط قرارداده تا نرم شود . 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل

مواد اصلی

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 6 عدد ورق بیکن
  • 2 قاشق سوپخوری خامه
  • 3 قاشق سوپخوری پنیر چدار رنده شده
  • 25 گرم کره

روش تهیه تخم مرغ کاسه ای

  1. داخل کاسه های مخصوص سوفله را با کره چرب نمایید . ورق های بیکن را کف و دیواره ی کاسه ها قرار داده تا کاملا" فرم کاسه را به خود گیرد . 2 عدد تخم مرغ کامل و 2 عدد دیگر از زرده ها را با هم مخلوط کرده و با چنگال بزنید . نمک و فلفل را اضافه نموده و مواد آماده شده را داخل کاسه ها بریزید . سپس 2 عدد سفیده ی تخم مرغ باقی مانده را جداگانه زده تا ابری شود . خامه و پنیر را افزوده و روی ظرفهای سوفله بریزید . حال آنها را در فر با دمای 180 درجه ی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید .

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید