کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


املت یونانی

گروه غذا: 

مواد لازم برای 6 نفر

مواد اولیه

برای 6 نفر

ادویجات

  • 2 قاشق سوپخوری آویشن

مواد اصلی

  • 8 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان پنیر پیتزا، یا پنیر گودا
  • 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1/2 فنجان پیاز خرد شده یا پیاز سرخ شده
  • 2 فنجان اسفناج شسته شده

روش تهیه املت یونانی

  1. اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
    اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.
    تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید.
    با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
    سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند
  2. بهتر است فر را از قبل گرم کنید و سپس تابه را حدود یک دقیقه در فر قرارا دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند . 

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید