کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


پای هلو

گروه غذا: 

فر را روی 200 درجه تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. قالب 22*22 را چرب کنید.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 1 پیمانه آرد
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/2 پیمانه شکر سفید
  • 2 قاشق چایخوری Bk
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 3/4 پیمانه شیر
  • 1/2 پیمانه مارگارین آب شده
  • 1 عدد کمپوت هلو
  • 1 قاشق چایخوری دارچین

روش تهیه پای هلو

  1. فر را روی 200 درجه تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. قالب 22*22 را چرب کنید.
  2. آرد و شکر سفید و شکر قهوه ای و bk و نمک و وانیل را با هم مخلوز کنید. شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد کره را اضافه کنید.
  3. مواد را داخل قالب ریخته و هلو ها را روی آن بچینید و دارچین روی آن بپاشید.
  4. 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود.

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید