کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


شیرینی آلمانی

گروه غذا: 

زیبایی این شیرینی ها خیره کننده هستند ولی صبر کنید طعمشون واقعا به یاد میمونه و برای دوباره خوردنشون همه لحظه شماری میکنند ......

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 375 گرم آرد
  • 1/5 قاشق چایخوری آبلیموی تازه
  • 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 100 گرم پودر شکر

روش تهیه شیرینی آلمانی

  1. ابتدا کره رو که به دمای محیط رسیده با پودر شکر می زنیم تا سبک و پفکی بشه و رنگش روشن بشه ،
  2. بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و خوب با میکسر می زنیم تا مخلوط بشن ، آبلیموی تازه رو هم اضافه می کنیم و هم می زنیم ،
  3. بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط و 3 بار الک می کنیم و کم کم به مایه اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا خمیر یکدستی به ما بده ، خمیر رو توی نایلون قرار داده مدت 2 ساعت در یخچال استراحت میدیم ، توجه کنید بعد ازتمام  شدن این مدت خمیر بخاطر داشتن کره سفت میشه نگران نباشید تکه تکه ش کنید و با یه ورز کوچولو یکم نرم میشه چون دستتون حرارت داره ، اما مواظب باشید زیادی شل نشه چون برای قالب زدن اذیت میشید ،
  4. سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه به قطر 3 میل بازکنید و قالب  شکل دار یا گرد بزنید و توی سینی فری که کاغذ روغنی انداختید بذارید  فر را از قبل  روشن کنید تا یه ربع با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم بشه
  5. حالا سینی شیرینی ها رو توی فربه  مدت 10 الی 15 دقیقه بذارید تا پخته شوند از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود .
  6. بعد یک دونه از شیرینی ها رو بردارید و مارمالاد یا شکلات تخته ای یا بریلو دوست داشتید بریزید و یک شیرینی دیگه روش قرار بدید ،
  7. مقداری عسل رو کمی رقیق کنید یا شربت بار یا شهد بامیه اگه دارید و روی شیرینی ها بمالید و پودر پسته و نارگیل بپاشید ـ
  8. میتوانید روی شیرینی ها شکلات تخته ای زده  و  پودر پسته و نارگیل روی آنهابپاشید
  9. سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه به قطر 3 میل بازکنید و قالب  شکل دار یا گرد بزنید و توی سینی فری که کاغذ روغنی انداختید بذارید  فر را از قبل  روشن کنید تا یه ربع با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم بشه
  10. حالا سینی شیرینی ها رو توی فربه  مدت 10 الی 15 دقیقه بذارید تا پخته شوند از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود .
  11. بعد یک دونه از شیرینی ها رو بردارید و مارمالاد یا شکلات تخته ای یا بریلو دوست داشتید بریزید و یک شیرینی دیگه روش قرار بدید ،
  12. مقداری عسل رو کمی رقیق کنید یا شربت بار یا شهد بامیه اگه دارید و روی شیرینی ها بمالید و پودر پسته و نارگیل بپاشید ـ
  13. میتوانید روی شیرینی ها شکلات تخته ای زده  و  پودر پسته و نارگیل روی آنهابپاشید
  14.  برای تزیین میتونید از پودر پسته و یا نگین پسته و نارگیل استفاده کنید و یا اگه دوست داشتید ، از شربت عسل یا مارمالاد و یا حتی از شکلات استفاده کنید.
  15.  

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید