خورش مرغ و کنجد به روش آرام پز
گروه غذا:
امروز یه پیشنهاد فوقالعاده دارم برای خانمهای کارمند و یا تمام دوستان پرمشغله .
مگه میشه که بعد از یه روز سخت و پرکار بیای خونه و دلت یه غذای تازه و گرم و صدالبته بینهایت خوشمزه نخاد ؟
این خورش را خیلی راحت تهیه کنید و با برنج به همراه عزیزانتون میل کنید .
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- 1/2 قاشق سوپخوری پودر سیر
- 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت
- 3 قاشق سوپخوری آب
سس و چاشنی
- 1/4 پیمانه سس سویا
- 2 قاشق سوپخوری سس گوجه
مواد اصلی
- 500 گرم فیله مرغ
- 1/2 پیمانه عسل
- 2 قاشق سوپخوری پرک پیاز خشکشده
- 1 قاشق سوپخوری روغن مایع
- 1 قاشق سوپخوری کنجد
روش تهیه خورش مرغ و کنجد به روش آرام پز
- فیلهها را کف آرامپز قرار دهید .
عسل ، سویا سس ، سس گوجه ، پرک پیاز و یا پیازداغ ، روغن مایع و پودر سیر را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا کاملاً یکنواخت مخلوط شوند .
مواد آمادهشده را روی فیله مرغها بریزید و آرامپز را روی درجهی کم گذاشته و برای 3 تا 4 ساعت بپزید .
حالا مرغها را از داخل سس بیرون بیاورید .
آرد ذرت را در آب ریخته و مخلوطکنید تا کاملاً نرم و یکنواخت شود و سپس آن را به سس اضافه کنید . سس ترکیبشده و نهایی را به مدت حدوداً 10 دقیقه روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود .
فیلههای مرغ را بهاندازه های کوچک و البته دلخواه برش دهید و آنها را در سس نهایی بریزید و هم بزنید .
روی آنها کنجد بپاشید . غذای شما آمادهی سرو است . - نکته : اگر میخواهید غذا زودتر آماده شود میتوانید بهجای آرامپز مرغ و مواد سس را در یک قابلمه و روی حرارت برای مدت حدوداً 2 ساعت بپزید .