چیز کیک پرتقال
گروه غذا:
دور قالب را کاغذ گذاری کنید. بشقاب مورد نظر را انتخاب کرده و داخل آن را نایلون بگذارید. کره را داخل قابلمه بریزید تا آب شود و بجوشد.
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 120 گرم کره
- 1/2 عدد بیسکوئیت پتی بور آسیاب شده
- 250 گرم پنیر خامهای
- 100 گرم شکر
- 2 عدد پوست رنده شده پرتقال
- 1/2 پیمانه آب پرتقال
- 4 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
- 350 گرم خامه قنادی فرم گرفته
- 30 عدد پرتقال فیله شده
- 50 گرم پودر ژله پرتقال
روش تهیه چیز کیک پرتقال
- دور قالب را کاغذ گذاری کنید. بشقاب مورد نظر را انتخاب کرده و داخل آن را نایلون بگذارید. کره را داخل قابلمه بریزید تا آب شود و بجوشد.
- بعد بیسکوئیت آسیاب شده را داخل قابلمه ریخته و با هم مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و با قاشق در سطح قالب پخش کنید و خوب به اطراف و ته قالب فشار دهید تا صاف و یکدست شود. قالب را داخل یخچال قرار دهید.
پنیر خامهای را داخل ظرفی ریخته و شکر و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا پنیر خامهای لطیف شود. - آب پرتقال را داخل کاسهای ریخته و پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید سپس روی بخار آب قرار دهید. در این لحظه خامه فرم گرفته شده و فیلههای پرتقال را به پنیر خامهای اضافه و خوب مخلوط کنید. ژلاتین آب شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد از نیم ساعت که بیسکوئیت خودش را گرفته، داخل قالب بریزید و با قاشق مواد را صاف کنید و داخل یخچال قرار دهید.
- پودر ژله پرتقال را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید تا حل شود و نصف لیوان آب سرد را اضافه کنید. با هم مخلوط کرده و وقتی ژله خنک شد، بعد از نیم ساعت که پنیر خودش را گرفت، روی چیز کیک بریزید. میتوانید دسر را با برشهای پرتقال یا فیله پرتقال تزئین کنید و داخل یخچال قرار دهید. بعد از 2 ساعت نایلون را از زیر چیز کیک خارج کنید و در ظرف بگذارید .