کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



کاپ کیک شکلات سفید برفیویژه

گروه غذا: 

فر را با دماي ١٥٠ درجه سانتي گراد يا ٢٧٠ درجه فارنهايت گرم كنيد .كاغذهاي كاپ كيك را درون قالب هاي مافين بچينيد 

مواد اولیه

برای 2 نفر

سس و چاشنی

  • 200 گرم شکلات سفید
  • 100 گرم خامه صبحانه
  • 1 قطره رنگ سفید
  • 50 گرم کره
  • 20 گرم شکر سفید

مواد اصلی

  • 435 گرم آرد سفید
  • 260 گرم پودر قند
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 375 میلی لیتر شیر
  • 125 میلی لیتر روغن مایع
  • 125 گرم کره نرم (به دمای محیط رسیده)
  • 2 قاشق سوپخوری ماست چکیده

روش تهیه کاپ کیک شکلات سفید برفی

  1. در ظرف همزن آرد سفيد ،بيكينگ پودر و پودر قند و نمك را با هم مخلوط كنيد سپس كره نرم را اضافه نموده و با همزن كمي بزنيد .
  2. در ظرفي ديگر ماست و شير و تخم مرغ و روغن و وانيل را با هم مخلوط كنيد و با مفتول بزنيد تا يك دست شود سپس به مخلوط مواد خشك اضافه كنيد
  3. سپس با همزن به مدت ٣ تا ٤ دقيقه بزنيد تا يك دست شود سپس درون كاغذ هاي مافين را تا نيمه پر كنيد و در فر به مدت ٣٠ دقيقه بپزيد و پس از خنك شدن با كرم تزيئن كنيد . 
  4. طرز تهیه كرم روي كاپ كيك :همه مواد را با هم مخلوط كرده و درون ماكروفر قراد داده تا شكلات روان و سس روان شود سپس روي آن را پوشانده ودر يخچال گذاشته تا خنك شود با همزن بزنيد و با ماسوره شماره ١mويلتون روي كاپ كيك را با كرم تزيين كنيد.
  5.  

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید