کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



کوفته برنجی

گروه غذا: 

کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود .

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 500 گرم گوشت چرخ شده
  • 1/2 پیمانه لپه
  • 1 پیمانه برنج
  • 500 گرم سبزی کوفته
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 عدد پیاز
  • 2 قاشق سوپخوری رب گوجه
  • 100 گرم زرشک
  • 100 گرم گردو
  • به میزان لازم زردچوبه
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن
  • 4 لیوان آب

روش تهیه کوفته برنجی

  1. ۱- برنج و لپه را نیم پز می کنیم .
  2. ۲- گوشت را با نمک و فلفل و زرچوبه حسابی ورز می دهیم تا کمی چسبندگی پیدا کند .سپس برنج و لپه و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم و با یک عدد تخم مرغ حسابی ورز می دهیم .
  3. ۳- پیاز داغ را آماده می کنیم . به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت بر می داریم و در وسط آن پیاز داغ و زرشک و گردو می گذاریم . برای تک تک کوفته ها این کار را انجام می دهیم .
  4. ۴- رب را در کمی پیاز داغ تفت می دهیم و آهسته به آن 4 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید . کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم .
  5. ۵- وقتی آب در حال جوش بود کوفته ها را در آن می گذاریم . حدود 1 ساعت زمان می برد تا آماده شود .
  6. ۱- برای مواد داخل کوفته می توانید از آلو و تخم مرغ هم استفاده کنید .
  7. ۲- سبزی کوفته شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، ترخون ، مرزه می باشد .
  8. ۳- دقت کنید آب کوفته تمام نشود و یک لیوان در قابلمه باقی بماند .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید