کوفته برنجی
گروه غذا:
کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود .
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 500 گرم گوشت چرخ شده
- 1/2 پیمانه لپه
- 1 پیمانه برنج
- 500 گرم سبزی کوفته
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 عدد پیاز
- 2 قاشق سوپخوری رب گوجه
- 100 گرم زرشک
- 100 گرم گردو
- به میزان لازم زردچوبه
- به میزان لازم نمک و فلفل
- به میزان لازم روغن
- 4 لیوان آب
روش تهیه کوفته برنجی
- ۱- برنج و لپه را نیم پز می کنیم .
- ۲- گوشت را با نمک و فلفل و زرچوبه حسابی ورز می دهیم تا کمی چسبندگی پیدا کند .سپس برنج و لپه و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم و با یک عدد تخم مرغ حسابی ورز می دهیم .
- ۳- پیاز داغ را آماده می کنیم . به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت بر می داریم و در وسط آن پیاز داغ و زرشک و گردو می گذاریم . برای تک تک کوفته ها این کار را انجام می دهیم .
- ۴- رب را در کمی پیاز داغ تفت می دهیم و آهسته به آن 4 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید . کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم .
- ۵- وقتی آب در حال جوش بود کوفته ها را در آن می گذاریم . حدود 1 ساعت زمان می برد تا آماده شود .
- ۱- برای مواد داخل کوفته می توانید از آلو و تخم مرغ هم استفاده کنید .
- ۲- سبزی کوفته شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، ترخون ، مرزه می باشد .
- ۳- دقت کنید آب کوفته تمام نشود و یک لیوان در قابلمه باقی بماند .