پودینگ قهوه ی ایرلندی
گروه غذا:
یک دسر فوق العاده خوشمزه و فوری
برای خانم های پر مشغله
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- به میزان لازم نمک
مواد اصلی
- 4 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
- 1/4 فنجان شکر قهوه ای
- 2 فنجان خامه سنگین
- 1 قاشق سوپخوری پودر اسپرسوفوری
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- به میزان لازم خامه ی روی پودینگ خامه سنگین
- 1 فنجان خامه ی روی پودینگ خامه سنگین
روش تهیه پودینگ قهوه ی ایرلندی
- نشاسته ذرت ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید . خامه سنگین را اضافه کرده روی حرارت بخار آب با همزن برقی بزنید تا نرم و غلیظ شود .
خامه را از روی حرارت برداشته و پودر اسپرسو را اضافه کنید و مخلوط نمایید . پودینگ را به اندازه ی مساوی در 6 لیوان ریخته و 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود .
برای تهیه خامه روی پودینگ خامه را با سرعت بالای همزن بزنید و در حین هم زدن شکر را 1 قاشق 1 قاشق به آن اضافه کنید تا پوک و غلیظ شود .
مقدار کمی پودر اسپرسو در حدی که بین دو انگشت جا بگیرد به خامه اضافه نمایید و روی پودینگها را با خامه پرکنید و در صورت تمایل با شکلات سکه ای تزئین کنید.