کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



پودینگ قهوه ی ایرلندی

گروه غذا: 

یک دسر فوق العاده  خوشمزه و فوری

برای خانم های پر مشغله 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک

مواد اصلی

  • 4 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 1/4 فنجان شکر قهوه ای
  • 2 فنجان خامه سنگین
  • 1 قاشق سوپخوری پودر اسپرسوفوری
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • به میزان لازم خامه ی روی پودینگ خامه سنگین
  • 1 فنجان خامه ی روی پودینگ خامه سنگین

روش تهیه پودینگ قهوه ی ایرلندی

  1. نشاسته ذرت ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید . خامه سنگین را اضافه کرده روی حرارت بخار آب با همزن برقی بزنید تا نرم و غلیظ شود .
    خامه را از روی حرارت برداشته و پودر اسپرسو را اضافه کنید و مخلوط نمایید . پودینگ را به اندازه ی مساوی در 6 لیوان ریخته و 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود .
    برای تهیه خامه روی پودینگ خامه را با سرعت بالای همزن بزنید و در حین هم زدن شکر را 1 قاشق 1 قاشق به آن اضافه کنید تا پوک و غلیظ شود .
    مقدار کمی پودر اسپرسو در حدی که بین دو انگشت جا بگیرد به خامه اضافه نمایید و روی پودینگها را با خامه پرکنید و در صورت تمایل با شکلات سکه ای تزئین کنید.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید