پنه با قارچ
گروه غذا:
- در یک قابلمهی بزرگ آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید . پنه ها را در آب بریزید و برای 8تا 10 دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس از آب بیرون بیاورید .
نوش جان
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 250 گرم پاستا پنه
- 1/4 پیمانه روغنزیتون
- 1 عدد سیر
- 500 گرم قارچ دکمهای
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 1 قاشق سوپخوری کره
- 2 قاشق سوپخوری جعفری ساطوری شده
- 1/4 پیمانه پودر پنیر پارمزان
روش تهیه پنه با قارچ
- - در یک قابلمهی بزرگ آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید . پنه ها را در آب بریزید و برای 8تا 10 دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس از آب بیرون بیاورید .
- روغن را در یک ماهیتابه با حرارت متوسط داغ کنید و قارچ و سیر ها را در آن تفت دهید . به آنها نمک و فلفل اضافه کنید و درنهایت کره را هم به آن بزنید .
- در یک ظرف بزرگ پنه ها را با مخلوط قارچها مخلوط کرده و به هم بزنید . روی آن پودر پنیر پارمزان ریخته و درنهایت جعفریهای ساطوری شده را هم بهعنوان تزیین روی غذا بپاشید .
نوش جان