بانانا هانی میلک ( دسر موز و عسل )
گروه غذا:
یا همان دسر موز و عسل خودمان
یک دسر فوقالعاده برای کسانی که به موز علاقه دارند . ترکیب موز با عسل همیشه خوشمزه است، به همین دلیل از شیر عسلی در این دسر استفاده کردهایم.
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 2 عدد موز
- 1/4 پیمانه شیر عسلی
- 3 قاشق سوپخوری خامه صبحانه
- 1/2 پیمانه کیک ساده پودر شده و خردشده
- 1 قطره رنگ زرد
- به میزان لازم بریلوی شفاف
- 1 قطره اسانس موز
- 50 گرم اسانس موز
روش تهیه بانانا هانی میلک ( دسر موز و عسل )
- قوطی شیر عسلیها را بهصورت دربسته به مدت 10 ساعت درون یک قابلمه حاوی آب بگذارید تا بجوشد و رنگ شیر عسلیها کاراملی شود، سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
- موزها را له کنید و به همراه شیر عسلی، خامه صبحانه، پنیر ماسکارپونه، اسانس موز بهدلخواه و رنگ زرد با همزن بزنید تا یکدست شود.
- لیوانهای کوچک دسری را برداشته کف آن را بهاندازه 1/3 لیوان کیک ساده شکلاتی یا وانیلی پودر کنید و بریزید، سپس مایه باناناهانی میلک را ریخته و مجدداً از بریلوی شفاف روی کرم ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.
- در صورت دلخواه میتوانید از رنگ زرد برای بریلو نیز استفاده کنید. بریلو باعث میشود کرم باناناهانی کدر و سیاه نشود.
- نکته: بریلوی شفاف را میتوانید از لوازم قنادی تهیه کنید.