چاپ کردن این صفحه

منوی دوم فینگر فود و پارتی فود

 منوی دوم فینگر فود و پارتی فود

ساوارین پنیری 

نان های لقمه ای 

کروکت مرغ 

ساندویچ تند مکزیکی 

برگر مرغ و نان برگر و انواع برگر و مینی برگر ها 

رول مرغ و اسفناج 

شناخت انواع فریتاتاها 

لقمه های پنیری 

پیراشکی گوشت و سبزیجات 

چیکن پیچ

سمبوسه 

انواع مافین 

بورک ترکیه 

تمیتونیون

 

جزئیات دوره

  • نام اساتید دوره :: مهشید امیری و آرش بهاور
  • مدت زمان دوره :: تک جلسه
  • ساعت برگزاری دوره :: ساعت 12 الی 17
  • نوع دوره :: آموزشی
  • هزینه دوره :: 300.000 تومان
  • امکانات دوره :: به همراه جزوه آموزشی دوره

رسانه

آلبوم تصاویر آکادمی شید