گوشت سینه مرغ را ورقه ای کرده و سپس خلال کنید (طول خلال ها در حدود 6 و عرض آن ها 5/1 تا 2 سانتی متر باشد). پیاز را خلال کنید. در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پیاز ها را به روغن اضافه کرده و تفت دهید تا بلوری شود.
گوشت را به آن ها اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا آب گوشت کشیده شود. حدود نیم لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب به خورد آن برود. آرد را به مخلوط گوشت بیافزایید و کمی تفت دهید.
حدود 2/1 لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند تا غلیظ شود. بیف را در ظرف مورد نظر کشیده، سیب زمینی سرخ کرده دور آن بریزید و با خامه روی آن را تزیین کنید ( در صورت استفاده از سس سفید به جای آرد سفید، سس را به تابه اضافه کرده و بگذارید تا جوش بزند).
نکته : در صورتی که سینه مرغ را بسیار نازک و رشته ای برش دهید، احتیاج به پخت با آب ندارد.
نکته : برای ریختن خامه روی ظرف بهتر است آن را با مقداری شیر رقیق کنید و از آویشن و ادویه لیمو و فلفل و پودر سیر برای خوش طعم شدن آن استفاده کنید .
نکته : اگر دوست داشته باشید به این غذا قارچ تفت داده شده اضافه کنید ، میتوانید قارچ را با کره تفت دهید .