طرز تهیه بیسکوییت یا کوکیهای نارگیلی که درست کردن آنها فوقالعاده راحت است. امیدواریم تهیهکرده و از خوردن آنها لذت ببرید.
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
100 گرم روغن صاف قنادی یا کره
25 گرم روغن مایع
1 1/5 پیمانه پودر قند
1 3/4 پیمانه پودر نارگیل
1 3/4 پیمانه پودر بادام
به میزان لازم آرد سفید(حدودا 2 پیمانه)
1 عدد تخم مرغ
روش تهیه کوکی گل نارگیل و بادام ویژه نوروز
-روغن صاف قنادی یا کره را با روغن مایع و پودر قند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودر نارگیل و پودر بادام را باهم درون غذا ساز کاملاً پودر و به مایه اضافه کنید.
- حال تخممرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کمکم اضافه کنید تا وقتیکه خمیر به دست نچسبد.
- میتوانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویتها را درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
نکته: میتوانید مقداری از مواد را رنگ کنید و بهاندازه یک عدس گرد کرده، وسط گلها قرار دهید. روی سایر مدلها
میتوانید از شکرهای رنگی یا ترافلهای رنگی برای تزیین استفاده کنید.