کوکی گل نارگیل و بادام ویژه نوروز

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

طرز تهیه بیسکوییت یا کوکی‌های نارگیلی که درست کردن آن‌ها فوق‌العاده راحت است. امیدواریم تهیه‌کرده و از خوردن آن‌ها لذت ببرید.

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 100 گرم روغن صاف قنادی یا کره
  • 25 گرم روغن مایع
  • 1 1/5 پیمانه پودر قند
  • 1 3/4 پیمانه پودر نارگیل
  • 1 3/4 پیمانه پودر بادام
  • به میزان لازم آرد سفید(حدودا 2 پیمانه)
  • 1 عدد تخم مرغ

روش تهیه کوکی گل نارگیل و بادام ویژه نوروز

  1. -روغن صاف قنادی یا کره را با روغن مایع و پودر قند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودر نارگیل و پودر بادام را باهم درون غذا ساز کاملاً پودر و به مایه اضافه کنید.
  2. - حال تخم‌مرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کم‌کم اضافه کنید تا وقتی‌که خمیر به دست نچسبد.
  3. - می‌توانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویت‌ها را درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
  4. نکته: می‌توانید مقداری از مواد را رنگ کنید و به‌اندازه یک عدس گرد کرده، وسط گل‌ها قرار دهید. روی سایر مدل‌ها
  5. می‌توانید از شکرهای رنگی یا ترافل‌های رنگی برای تزیین استفاده کنید.

بالا