پنه با قارچ

گروه غذا: 
غذای اصلی

- در یک قابلمه‌ی بزرگ آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید . پنه ها را در آب بریزید و برای 8تا 10 دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس از آب بیرون بیاورید .
نوش جان

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 250 گرم پاستا پنه
  • 1/4 پیمانه روغن‌زیتون
  • 1 عدد سیر
  • 500 گرم قارچ دکمه‌ای
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 1 قاشق سوپخوری کره
  • 2 قاشق سوپخوری جعفری ساطوری شده
  • 1/4 پیمانه پودر پنیر پارمزان

روش تهیه پنه با قارچ

  1. - در یک قابلمه‌ی بزرگ آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید . پنه ها را در آب بریزید و برای 8تا 10 دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس از آب بیرون بیاورید .
    - روغن را در یک ماهیتابه با حرارت متوسط داغ کنید و قارچ و سیر ها را در آن تفت دهید . به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کنید و درنهایت کره را هم به آن بزنید .
    - در یک ظرف بزرگ پنه ها را با مخلوط قارچ‌ها مخلوط کرده و به هم بزنید . روی آن پودر پنیر پارمزان ریخته و درنهایت جعفری‌های ساطوری شده را هم به‌عنوان تزیین روی غذا بپاشید .
    نوش جان

بالا