پن کیک جو پرک ویژه

گروه غذا: 
صبحانه

این صبحانه خوشمزه سرشار از فیبر بوده و در عین تامین مواد غذایی لازم برای بدن باعث میشود تا زمان زیادی احساس سیری کنید . بنابر این برای افراد رژیمی ایده آل است . 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک

مواد اصلی

  • 4 قاشق سوپخوری جو پرک
  • 2 قاشق سوپخوری شکر
  • 1 پیمانه شیر
  • 260 گرم آرد
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 2 عدد تخم مرغ

روش تهیه پن کیک جو پرک

  1. جو به مدت 5 دقیقه در شیر خیس بخورد . بقیه ی مواد را مخلوط کرده و با هم زن دستی بزنید .حال جو را نیز به بقیه ی مواد بیفزایید .در ماهی تابه ای که مناسب پن کیک می باشد روغن ریخته به طوریکه تمام قسمتهای ماهی تابه چرب شود . ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید . پس ازاینکه داغ شد ، یک ملاقه از مواد برداشته و داخل ماهی تابه بریزید . پس از چند ثانیه پن کیک را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز طلایی رنگ شود . از عسل ، مربا ، کره ی بادام زمینی و .... می توانید برای سرو کردن آن استفاده کنید .
    ملاقه کوچک از مواد را داخل آن ریخته و حرارت دهید بعد از چند ثانیه پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود .

بالا