در یک قابلمه متوسط، شکلات و کره را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا آب شوند. آنها را از روی حرارت بردارید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. شکر و مخلوط شکلات را با هم مخلوط کنید. تخممرغها را بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید. وانیل را اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، آرد و جوششیرین را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات بیفزایید و هم بزنید. تکههای شکلات را اضافه کنید و مایه آماده شده را روی فویل درون سینی فر بریزید. آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید. در این فاصله خامه شکلاتی را درون کاسه مخصوص مایکروفر بریزید و با قدرت 100 درصد یک دقیقه حرارت دهید تا آب شوند. براونیها را از فر خارج کنید. مارشمالا ذوب شده را روی آنها بریزید. خامه شکلاتی را نیز بریزید و با چاقو کمی هم بزنید تا کمی مخلوط شوند. روی آنها گردو بریزید و کنار بگذارید. پس از اینکه شکلاتها دوباره سفت و کیکها خنک شدند اماده سرو هستند.