مسقطی انار

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 8 قاشق سوپخوری نشاسته
  • 2 پیمانه شکر
  • 1/2 پیمانه گلاب
  • 50 گرم کره
  • 4 پیمانه آب انار

روش تهیه مسقطی انار

  1. نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
    مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس شکر را اضافه کنید ، هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود ، در این مرحله گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، پس از اینکه مایه مسقطی شفاف شد کره را اضافه کنید.
    پس از اینکه کره ذوب شد مسقطی را داخل قالب یا لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید.
  2. نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.
  3. مسقطی را میتوانید به صورت تک نفره و یا در قالب سرو کنید .

بالا