مرغ تندوری

گروه غذا: 
غذای اصلی

سینه های مرغ را تکه تکه کرده و روی سطح آن چند برش ایجاد کنید. باقی مواد را کامل در ظرفی مخلوط کرده و تکه های مرغ را داخل آن بخوابانید تا کاملا به مواد آغشته و مزه دار شود. رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه داریدتا مرغ کاملا مزه دار شود سپس دو طرف آن را در تابه گریل کنید تانرم و لطیف شود.

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 2 قاشق چایخوری پودر زیره
  • 1 قاشق سوپخوری زنجفیل تازه
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی
  • 1/2 قاشق چایخوری گراماسالا
  • به میزان لازم پودر تندوری

مواد اصلی

  • 5 عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • 2 عدد سیر له شده
  • 2 قاشق سوپخوری آبلیمو تازه
  • 2 قاشق سوپخوری پودر گشنیز
  • 80 میلی لیتر ماست پر چرب
  • 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

روش تهیه مرغ تندوری

  1. سینه های مرغ را تکه تکه کرده و روی سطح آن چند برش ایجاد کنید. باقی مواد را کامل در ظرفی مخلوط کرده و تکه های مرغ را داخل آن بخوابانید تا کاملا به مواد آغشته و مزه دار شود. رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه داریدتا مرغ کاملا مزه دار شود سپس دو طرف آن را در تابه گریل کنید تانرم و لطیف شود.

بالا