بسیار خوش طعم و خوش خوراک و البته با ظاهری بسیار جذاب
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
1 قاشق چایخوری گشنیز ساییده شده
1 قاشق چایخوری زیره ساییده شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
به میزان لازم نمک
مواد اصلی
6 عدد ران مرغ
1 لیوان ماست
1 عدد پیاز
2 عدد سیر
1 عدد فلفل سبز
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
به میزان لازم روغن
1 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
روش تهیه ران مرغ تندوری
مرغها را بشورید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغها شیارهایی ایجاد کنید سپس رانهای مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه داخل آبنمک سرد قرار دهید . در این مدت ظرف را داخل یخچال قرار دهید . برای تهیه سس مخصوص تندوری پیاز و سیر و ماست و آبلیمو و ادویهها را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند . رانهای مرغ را از ظرف آبنمک خارج کرده و همراه با سس تندوری داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید . تا تمام سطح مرغها به سس آغشته شود . سپس به مدت حداقل هشت ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغها خوب مزه دار شوند . پس از استراحت مرغها را از کیسه فریزر خارج کنید . فر را با حداکثر دما روشن کنید و مرغها را داخل سینی فر بچینید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند . برای طعم و رنگ بهتر پس از ۱۵ دقیقه مرغها را از فر خارج کنید و به سس آغشته نمایید و مجدد داخل فر بگذارید . میتوانید مرغها را با جوجهگردان فر کباب کنید یا مرغها را در تابه کباب کنید