ران مرغ تندوری

گروه غذا: 
غذای اصلی

بسیار خوش طعم و خوش خوراک و البته با ظاهری بسیار جذاب 

 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • 1 قاشق چایخوری گشنیز ساییده شده
  • 1 قاشق چایخوری زیره ساییده شده
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  • به میزان لازم نمک

مواد اصلی

  • 6 عدد ران مرغ
  • 1 لیوان ماست
  • 1 عدد پیاز
  • 2 عدد سیر
  • 1 عدد فلفل سبز
  • 2 قاشق سوپخوری آب‌لیمو
  • به میزان لازم روغن
  • 1 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی

روش تهیه ران مرغ تندوری

  1. مرغ‌ها را بشورید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغ‌ها شیارهایی ایجاد کنید سپس ران‌های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب‌نمک سرد قرار دهید . در این مدت ظرف را داخل یخچال قرار دهید .
    برای تهیه سس مخصوص تندوری پیاز و سیر و ماست و آب‌لیمو و ادویه‌ها را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند .
    ران‌های مرغ را از ظرف آب‌نمک خارج کرده و همراه با سس تندوری داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید . تا تمام سطح مرغ‌ها به سس آغشته شود . سپس به مدت حداقل هشت ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ‌ها خوب مزه دار شوند .
    پس از استراحت مرغ‌ها را از کیسه فریزر خارج کنید . فر را با حداکثر دما روشن کنید و مرغ‌ها را داخل سینی فر بچینید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند .
    برای طعم و رنگ بهتر پس از ۱۵ دقیقه مرغ‌ها را از فر خارج کنید و به سس آغشته نمایید و مجدد داخل فر بگذارید .
    می‌توانید مرغ‌ها را با جوجه‌گردان فر کباب کنید یا مرغ‌ها را در تابه کباب کنید

بالا