یه دستور باربیکیو مالزیایی فوقالعاده .... یقیناً خوشمزه و بی نظیره بهخصوص اگه برای بال مرغ باشه
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
1/2 قاشق سوپخوری پودر سیر
1/2 قاشق سوپخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق سوپخوری پودر پیاز
1 قاشق سوپخوری ریحان خشک
سس و چاشنی
6 قاشق سوپخوری سس باربیکیو
مواد اصلی
12 عدد بال مرغ
6 قاشق سوپخوری سویا سس
1 قاشق سوپخوری روغن کنجد
روش تهیه بال مرغ باربیکیو مالزیایی
در یک ظرف شیشهای سس سویا ، سس باربیکیو ، روغن کنجد ، پودر سیر ، پودر پیاز ،فلفل سیاه و پودر ریحان را باهم خوب مخلوطکنید .
حالا بال مرغها را به این مخلوط اضافه کنید . روی ظرف را بپوشانید و بهتر است یک شب در یخچال نگهدارید .
بعدازآن هم قبل از گریل کردن فراموش نکنید که دوباره مخلوط و بالها را هم بزنید . - به صفحه گریل کمی روغن بزنید و آن را کاملاً گرمکنید .
( میتوانید از صفحه گریل و یا تابهی چدنی برای این کار استفاده کنید . ) - بالها را از مواد درآورده و سعی کنید به آنها مواد مارینیت اضافی نباشد . - بالها را روی تابه ( گریل ) که از قبل گرم کردید بگذارید . هر طرف بال بین 8 تا 10 دقیقه و یا بهاندازهای که کاملاً بپزند . - نوش جان