بال مرغ باربیکیو مالزیایی

گروه غذا: 
غذای اصلی

یه دستور باربیکیو مالزیایی فوق‌العاده .... یقیناً خوشمزه و بی نظیره به‌خصوص اگه برای بال مرغ باشه

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • 1/2 قاشق سوپخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق سوپخوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق سوپخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق سوپخوری ریحان خشک

سس و چاشنی

  • 6 قاشق سوپخوری سس باربیکیو

مواد اصلی

  • 12 عدد بال مرغ
  • 6 قاشق سوپخوری سویا سس
  • 1 قاشق سوپخوری روغن کنجد

روش تهیه بال مرغ باربیکیو مالزیایی

  1. در یک ظرف شیشه‌ای سس سویا ، سس باربیکیو ، روغن کنجد ، پودر سیر ، پودر پیاز ،فلفل سیاه و پودر ریحان را باهم خوب مخلوط‌کنید .
  2. حالا بال مرغ‌ها را به این مخلوط اضافه کنید . روی ظرف را بپوشانید و بهتر است یک شب در یخچال نگه‌دارید .
  3. بعدازآن هم قبل از گریل کردن فراموش نکنید که دوباره مخلوط و بال‌ها را هم بزنید .
    - به صفحه گریل کمی روغن بزنید و آن را کاملاً گرم‌کنید .
  4. ( می‌توانید از صفحه گریل و یا تابه‌ی چدنی برای این کار استفاده کنید . )
    - بال‌ها را از مواد درآورده و سعی کنید به آن‌ها مواد مارینیت اضافی نباشد .
    - بال‌ها را روی تابه ( گریل ) که از قبل گرم کردید بگذارید . هر طرف بال بین 8 تا 10 دقیقه و یا به‌اندازه‌ای که کاملاً بپزند .
    - نوش جان

بالا