شکلات نارگیل و توت‌فرنگیویژه

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

داخل غذا ساز توت‌فرنگی‌های خشک  را پودر کنید و کنار گذاشته . درون ظرفی دیگر نارگیل ، عسل و خامه را باهم مخلوط‌کنید .

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 4 قاشق سوپخوری توت‌فرنگی خشک
  • 1/5 پیمانه پودر نارگیل
  • 100 گرم خامه قنادی فرم گرفته
  • 2 قاشق سوپخوری شیر نارگیل
  • 1/4 پیمانه عسل
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 150 گرم شکلات تلخ ذوب شده

روش تهیه شکلات نارگیل و توت‌فرنگی

  1. -داخل غذا ساز توت‌فرنگی‌های خشک  را پودر کنید و کنار گذاشته . درون ظرفی دیگر نارگیل ، عسل و خامه را باهممخلوط‌کنید تا حالت خمیری پیدا کند ، سپس شیر نارگیل ، وانیل و توت‌فرنگی‌های پودر شده را نیز اضافه کنید . توت‌فرنگی‌ها را کم‌کم اضافه کنید تا مواد شکلات شما سفت نشود .
  2. -در صورت نیاز می‌توانید از کره نیز داخل این شکلات استفاده کنید .
  3. -شکلات‌ها را به‌صورت بیضی و یا هر شکلی که تمایل دارید فرم داده و روی کاغذ روغنی کنار هم بچینید و آن‌ها را در فریزر به مدت 4 ساعت قرار داده تا کاملاً سفت شوند .
  4. شکلات سیاه را ذوب کرده کنار گذاشته تا از حرارت بیافتد ولی مراقب باشید که زیاد سرد نشود . شکلات‌هاینارگیلی را درون این مایه‌یشکلاتیبغلتانید ، مجدداً روی کاغذ روغنی گذاشته و به‌دلخواهتوت‌فرنگی خشک و یا پودر نارگیل روی آن‌ها بپاشید و مجدداً به مدت یک ساعت درون فریزر قرار دهید .
  5. از این شکلات‌های خوشمزه لذت ببرید .

بالا