بوریتو سرخ شدهویژه

پیاز و گوشت را به همراه فلفل قرمز و نمک تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود .

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک و فلفل

مواد اصلی

  • 300 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 1 عدد پیاز نگینی خردشده
  • 4 قاشق سوپخوری لوبیا قرمز پخته‌شده و یا کنسرو لوبیایله‌شده
  • 4 قاشق سوپخوری خامه‌ی ترش و یا پنیر خامه‌ای
  • 1/4 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 عدد گوجه‌فرنگی
  • 3 قاشق سوپخوری جعفری خردشده
  • 1 عدد فلفل سبز خردشده
  • به میزان لازم چیپس خلالی سرخ‌شده و یا کورن چیپس
  • به میزان لازم چیپسترتیلا
  • به میزان لازم نان لواش
  • به میزان لازم روغن مایع

روش تهیه بوریتو سرخ شده

  1. پیاز و گوشت را به همراه فلفل قرمز و نمک تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود .
  2. گوجه‌فرنگی ، جعفری خردشده ، پیاز قرمز خردشده و یا پیاز سرخ‌شده و فلفل سبز خردشده و  نمک و فلفل را نیز باهم مخلوط کرده و کنار بگذارید
  3. نان لواش را روی تخته کار قرار داده و از کنسرو لوبیایله‌شده و یا لوبیایپخته‌شده و له‌شده روی نان بمالید .
  4. نکته : به این سس دیپ لوبیا میگویند که می‌توانید از آن به‌عنوان سس و مزه استفاده کنید .
  5. از گوشت آماده روی سس ( دیپ ) لوبیا ریخته ، سپس از مخلوط گوجه روی آن ریخته ، کمی خامه‌ترش و یا پنیر خامه‌ای ریخته ، پنیر چدار و چیپس و ترتیلابه‌دلخواه روی آن بریزید .و از دو طرف نان را بسته ، بالا و پایین آن را نیز ببندید تا مثل بقچه شود .
  6. سپس آن را در یک تا دو قاشق روغن داغ و در یک تابه‌ی چدنی سرخ‌کنید

بالا