پیاز و گوشت را به همراه فلفل قرمز و نمک تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود .
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
به میزان لازم نمک و فلفل
مواد اصلی
300 گرم گوشت چرخکرده
1 عدد پیاز نگینی خردشده
4 قاشق سوپخوری لوبیا قرمز پختهشده و یا کنسرو لوبیایلهشده
4 قاشق سوپخوری خامهی ترش و یا پنیر خامهای
1/4 پیمانه پنیر چدار رنده شده
1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 عدد گوجهفرنگی
3 قاشق سوپخوری جعفری خردشده
1 عدد فلفل سبز خردشده
به میزان لازم چیپس خلالی سرخشده و یا کورن چیپس
به میزان لازم چیپسترتیلا
به میزان لازم نان لواش
به میزان لازم روغن مایع
روش تهیه بوریتو سرخ شده
پیاز و گوشت را به همراه فلفل قرمز و نمک تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود .
گوجهفرنگی ، جعفری خردشده ، پیاز قرمز خردشده و یا پیاز سرخشده و فلفل سبز خردشده و نمک و فلفل را نیز باهم مخلوط کرده و کنار بگذارید
نان لواش را روی تخته کار قرار داده و از کنسرو لوبیایلهشده و یا لوبیایپختهشده و لهشده روی نان بمالید .
نکته : به این سس دیپ لوبیا میگویند که میتوانید از آن بهعنوان سس و مزه استفاده کنید .
از گوشت آماده روی سس ( دیپ ) لوبیا ریخته ، سپس از مخلوط گوجه روی آن ریخته ، کمی خامهترش و یا پنیر خامهای ریخته ، پنیر چدار و چیپس و ترتیلابهدلخواه روی آن بریزید .و از دو طرف نان را بسته ، بالا و پایین آن را نیز ببندید تا مثل بقچه شود .
سپس آن را در یک تا دو قاشق روغن داغ و در یک تابهی چدنی سرخکنید