لقمه گوشتویژه

گروه غذا: 
غذای اصلی , پیش غذا

فر را با دماي ٣٧٥درجه فارنهايت يا ١٨٠درجه سانتي گرادگرم كنيد.

 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • 1 قاشق چایخوری پودر سير

مواد اصلی

  • 4 قاشق سوپخوری كره خرد شده
  • 350 گرم گوشت راسته خرده شده
  • 1 عدد پياز
  • 1 عدد فلفل سبز خرد
  • 700 گرم خمير آماده
  • 10 عدد پنير متزارلا يا پارمزان ورقه ای
  • به میزان لازم نمك و فلفل
  • به میزان لازم تخم مرغ زده شده
  • به میزان لازم نمک و ادویه های دیگر

روش تهیه لقمه گوشت

  1. فر را با دماي ٣٧٥درجه فارنهايت يا ١٨٠درجه سانتي گرادگرم كنيد ،
  2. نيمي از كره را درون تابه گرم كنيد و گوشت هاي راسته را ورقه ورقه هاي نازك كرده و ريز كنيد و تفت دهيد تا رنگشان عوض شده سپس آنها را خارج كنيد 
    پياز هاي خلالي خرد شده را اضافه نموده وسير را إضافي كنيد و تفت دهيد تا رنگ پيازها كاراملي شود .
  3. فلفل هاي سبز و گوشت را هم به مواد اضافه كنيد و همه را با هم تفت دهيد .
  4. درون يه ظرف گرد پيتزا مطابق فيلم مواد را ريخته و پنيرها را بچينيد و بپيچيد و روي آن را تخم مرغ زده شده بماليد و ادويه بپاشيد و در فر ١٨٠ درجه سانتي گراد به مدت ٣٠دقيقه بپزيد.

بالا