کاپ کیک شکلات سفید برفیویژه

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

فر را با دماي ١٥٠ درجه سانتي گراد يا ٢٧٠ درجه فارنهايت گرم كنيد .كاغذهاي كاپ كيك را درون قالب هاي مافين بچينيد 

مواد اولیه

برای 2 نفر

سس و چاشنی

  • 200 گرم شکلات سفید
  • 100 گرم خامه صبحانه
  • 1 قطره رنگ سفید
  • 50 گرم کره
  • 20 گرم شکر سفید

مواد اصلی

  • 435 گرم آرد سفید
  • 260 گرم پودر قند
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 375 میلی لیتر شیر
  • 125 میلی لیتر روغن مایع
  • 125 گرم کره نرم (به دمای محیط رسیده)
  • 2 قاشق سوپخوری ماست چکیده

روش تهیه کاپ کیک شکلات سفید برفی

  1. در ظرف همزن آرد سفيد ،بيكينگ پودر و پودر قند و نمك را با هم مخلوط كنيد سپس كره نرم را اضافه نموده و با همزن كمي بزنيد .
  2. در ظرفي ديگر ماست و شير و تخم مرغ و روغن و وانيل را با هم مخلوط كنيد و با مفتول بزنيد تا يك دست شود سپس به مخلوط مواد خشك اضافه كنيد
  3. سپس با همزن به مدت ٣ تا ٤ دقيقه بزنيد تا يك دست شود سپس درون كاغذ هاي مافين را تا نيمه پر كنيد و در فر به مدت ٣٠ دقيقه بپزيد و پس از خنك شدن با كرم تزيئن كنيد . 
  4. طرز تهیه كرم روي كاپ كيك :همه مواد را با هم مخلوط كرده و درون ماكروفر قراد داده تا شكلات روان و سس روان شود سپس روي آن را پوشانده ودر يخچال گذاشته تا خنك شود با همزن بزنيد و با ماسوره شماره ١mويلتون روي كاپ كيك را با كرم تزيين كنيد.
  5.  

بالا