سالاد پاستا و بادام هندی

گروه غذا: 
غذای اصلی , پیش غذا

اگر عاشق سالاد ماکارونی هستید، این سالاد را هم امتحان کنید. سالاد پاستا و بادام هندي با طعم اسفناج و مرغی که دارد، طعم هیجان‌انگیزی به آن می‌دهد.

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل
  • به میزان لازم روغن

سس و چاشنی

  • 1/2 پیمانه سس ماست
  • 1 قاشق چایخوری سس خردل

مواد اصلی

  • 450 گرم پاستای شکل دار
  • 1 پیمانه سس فرانسوی
  • 1 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی
  • 2 عدد فیله مرغ
  • 3 پیمانه اسفناج
  • 1 قاشق سوپخوری آب‌لیمو
  • 1/2 پیمانه بادام‌هندی خرد شده

روش تهیه سالاد پاستا و بادام هندی

  1. ابتدا فیله‌های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ کنید. بعد از خوب سرخ شدن آنها را به‌صورت تکه‌های یک سانتی خرد کنید.
  2. در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شود. بعد آن را آبکشی کنید.
  3. در یک کاسه سس فرانسوی، سس ماست و سس خردل را همراه با آب‌لیمو بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. حالا سس را داخل یخچال قرار دهيد تا خنک شود.
  4. اسفناج‌ها را بعد از شست‌وشو در سبدی بریزید تا کاملا خشک شوند، سپس آنها را کمی خرد کنید. اسفناج خرد شده را همراه بادام هندي خرد شده، پاستا و تکه‌های مرغ داخل یک ظرف مناسب بریزید. گوجه‌ها را هم از وسط نصف کنید. آنها را هم داخل ظرف بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.
  5. موقع سرو، سس را روی سالاد بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

بالا