پیراشکی

مایه خمیر را به همراه 1 قاشق چایخوری ازشکر داده شده در دستور و شیر مخلوط کنید. کنار بذارید تا عمل آید .

 

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 1 قاشق سوپخوری مایه خمیر
  • 90 گرم شکر
  • 1/2 پیمانه شیر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • به میزان لازم وانیل
  • 1/2 پیمانه ماست
  • 500 گرم آرد

روش تهیه پیراشکی

  1. مایه خمیر را به همراه 1 قاشق چایخوری ازشکر داده شده در دستور و شیر مخلوط کنید. کنار بذارید تا عمل آید .
  2. مابقی شکر ، تخم مرغ ، ماست و وانیل را با چنگال یا همزن دست بزنید.مایه خمیر عمل آمده را به آن بیفزایید. آرد را به تدریج اضافه کنید و خمیر را جمع کنید. خمیر را کنار گذاشته تا حدود 40 دقیقه استراحت کند . بعد از استراحت اول خمیر را بازکرده و قالب بزنید. استراحت دوم حدود یک ربع می باشد . بعد از استراحت دوم دانه دانه پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید.
  3. از این دستور برای پیراشکی غذایی هم می توان استفاده کرد، ولی شکر داده شده در دستور را حذف کنید .

بالا