این صبحانه خوشمزه سرشار از فیبر بوده و در عین تامین مواد غذایی لازم برای بدن باعث میشود تا زمان زیادی احساس سیری کنید . بنابر این برای افراد رژیمی ایده آل است .
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
به میزان لازم نمک
مواد اصلی
4 قاشق سوپخوری جو پرک
2 قاشق سوپخوری شکر
1 پیمانه شیر
260 گرم آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2 عدد تخم مرغ
روش تهیه پن کیک جو پرک
جو به مدت 5 دقیقه در شیر خیس بخورد . بقیه ی مواد را مخلوط کرده و با هم زن دستی بزنید .حال جو را نیز به بقیه ی مواد بیفزایید .در ماهی تابه ای که مناسب پن کیک می باشد روغن ریخته به طوریکه تمام قسمتهای ماهی تابه چرب شود . ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید . پس ازاینکه داغ شد ، یک ملاقه از مواد برداشته و داخل ماهی تابه بریزید . پس از چند ثانیه پن کیک را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز طلایی رنگ شود . از عسل ، مربا ، کره ی بادام زمینی و .... می توانید برای سرو کردن آن استفاده کنید . ملاقه کوچک از مواد را داخل آن ریخته و حرارت دهید بعد از چند ثانیه پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود .