۱- در ابتدا پیاز و سیر را رنده كرده و به ترتیب در روغن تفت دهید تا سبك شده و سرخ گردند.فلفل دلمه ای را نگینی خرد كرده و سیب زمینی را با مقداری آب و نمك نیم پز كرده و بعد نگینی خرد كنید و هر دو را به پیاز و سیر اضافه كرده و كمی تفت دهید.سوسیس ها و گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به مواد اضافه نمائید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود. ۲- تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید ، نمک و فلفل بزنید و مخلوط کنید سپس روی تمام مواد بریزید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تخم مرغ ها ببندند. ۳- پس از بسته شدن تخم مرغ ها تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزا را رنده كرده و روی آن بریزید و ظرف را به مدت 5دقیقه داخل فر داغ شده قرار دهید یا آنكه درب ظرف را با دمكنی پوشانده و روی گاز قرار دهید تا پنیر آب شود.
سایر نکات: 1)در صورت تمایل به جای پنیر پیتزا از پنیر موزارلا استفاده كنیدو یا از پنیر صبحانه نیز میتوانید استفاده کنید . 2)بهتر است 1 قاشق چایخوری رب و زعفران سرخ شده هم به مواد بیفزایید تا یک املت کاملا ایرانی داشته باشید ..