وافل

گروه غذا: 
دسر و شیرینی, صبحانه

ظاهر وافل شبیه بیسکویت ترد و شیرین است ولی با توجه به مواد مغزی

تشکیل دهنده ی آن یک صبحانه ی بی نظیر به حساب می آید . 

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 50 گرم کره ی ذوب شده
  • 200 میلی لیتر شیر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق سوپخوری شکر
  • 120 گرم آرد گندم
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

روش تهیه وافل

  1. در ظرفی شیر ، کره ی آب شده ، نمک ، شکر و آرد ، بیکینگ پودر و زرده تخم مرغ هارا ریخته و با همزن دستی یا برقی بزنید .
  2. سفیده تخم مرغ را در ظرفی دیگربا همزن برقی زده ووقتی پف کرد آرام با بقیه ی مواد مخلوط کنید .
  3. دستگاه وافل را داغ کرده و مواد در دستگاه بریزید . وافل ها با سس شکلات یا سس تافی آماده ی سرو می باشد .
  4.   نکته : برای درست کردن وافل میتوانید از دستگاه وافل ساز دستی و یا اتوماتیک برقی که شبیه به ساندویچ ساز است استفاده کنید .

بالا