کیک خرمالو

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

 این کیک را  با طعم بی نظیرش فقط توی فصل خرمالو می توانید تهیه کنید.

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 1 پیمانه روغن مایع
  • 300 گرم شکر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 300 گرم آرد
  • 1 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • به میزان لازم نمک
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 پیمانه خرمالوی پوست گرفته و پوره شده
  • 40 گرم گردوی خرد شده

روش تهیه کیک خرمالو

  1. شكر و تخم مرغ ها را بزنيد تا پف كند و سفيد شود.
  2. سپس روغن را اضافه کنید و یک دور هم بزنید.
  3. آرد، جوش شيرين، نمك و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده به مواد قبلي اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خوب مخلوط شود.
  4. سپس خرمالو و گردو را نيز به مخلوط بيفزاييد.
  5. مايه آماده را در قالب گرد وسط خالي به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشي شده ريخته و در فر 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.

بالا