کیک خرمالو
گروه غذا:
دسر و شیرینی
کیک
خرمالو
این کیک را با طعم بی نظیرش فقط توی فصل خرمالو می توانید تهیه کنید.
مواد اولیه
برای
2
نفر
مواد اصلی
1
پیمانه
روغن مایع
300
گرم
شکر
3
عدد
تخم مرغ
300
گرم
آرد
1 1/2
قاشق چایخوری
جوش شیرین
به میزان لازم
نمک
2
قاشق چایخوری
بیکینگ پودر
1
پیمانه
خرمالوی پوست گرفته و پوره شده
40
گرم
گردوی خرد شده
روش تهیه کیک خرمالو
شكر و تخم مرغ ها را بزنيد تا پف كند و سفيد شود.
سپس روغن را اضافه کنید و یک دور هم بزنید.
آرد، جوش شيرين، نمك و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده به مواد قبلي اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خوب مخلوط شود.
سپس خرمالو و گردو را نيز به مخلوط بيفزاييد.
مايه آماده را در قالب گرد وسط خالي به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشي شده ريخته و در فر 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.
بالا