املت سوسیس و پنیر

گروه غذا: 
صبحانه

یک صبحانه ی بسیار خوشمزه و مقوی 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل

مواد اصلی

  • 2 عدد سیر
  • 1 عدد پیاز
  • 6 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد فلفل دلمه ای سبز و رنگی
  • 5 قاشق سوپخوری پنیر پیتزا
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 3 عدد سیب زمینی
  • 5 عدد کوکتل پنیری

روش تهیه املت سوسیس و پنیر

  1. ۱- در ابتدا پیاز و سیر را رنده كرده و به ترتیب در روغن تفت دهید تا سبك شده و سرخ گردند.فلفل دلمه ای را نگینی خرد كرده و سیب زمینی را با مقداری آب و نمك نیم پز كرده و بعد نگینی خرد كنید و هر دو را به پیاز و سیر اضافه كرده و كمی تفت دهید.سوسیس ها و گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به مواد اضافه نمائید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.
    ۲- تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید ، نمک و فلفل بزنید و مخلوط کنید سپس روی تمام مواد بریزید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تخم مرغ ها ببندند.
    ۳- پس از بسته شدن تخم مرغ ها تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزا را رنده كرده و روی آن بریزید و ظرف را به مدت 5دقیقه داخل فر داغ شده قرار دهید یا آنكه درب ظرف را با دمكنی پوشانده و روی گاز قرار دهید تا پنیر آب شود.
  2.  
  3. سایر نکات:
    1)در صورت تمایل به جای پنیر پیتزا از پنیر موزارلا استفاده كنیدو یا از پنیر صبحانه نیز میتوانید استفاده کنید .
    2)بهتر است 1 قاشق چایخوری رب و زعفران سرخ شده هم به مواد بیفزایید تا یک املت کاملا ایرانی داشته باشید ..

بالا