داخل غذا ساز توتفرنگیهای خشک را پودر کنید و کنار گذاشته . درون ظرفی دیگر نارگیل ، عسل و خامه را باهم مخلوطکنید .
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
4 قاشق سوپخوری توتفرنگی خشک
1/5 پیمانه پودر نارگیل
100 گرم خامه قنادی فرم گرفته
2 قاشق سوپخوری شیر نارگیل
1/4 پیمانه عسل
1/4 قاشق چایخوری وانیل
150 گرم شکلات تلخ ذوب شده
روش تهیه شکلات نارگیل و توتفرنگی
-داخل غذا ساز توتفرنگیهای خشک را پودر کنید و کنار گذاشته . درون ظرفی دیگر نارگیل ، عسل و خامه را باهممخلوطکنید تا حالت خمیری پیدا کند ، سپس شیر نارگیل ، وانیل و توتفرنگیهای پودر شده را نیز اضافه کنید . توتفرنگیها را کمکم اضافه کنید تا مواد شکلات شما سفت نشود .
-در صورت نیاز میتوانید از کره نیز داخل این شکلات استفاده کنید .
-شکلاتها را بهصورت بیضی و یا هر شکلی که تمایل دارید فرم داده و روی کاغذ روغنی کنار هم بچینید و آنها را در فریزر به مدت 4 ساعت قرار داده تا کاملاً سفت شوند .
شکلات سیاه را ذوب کرده کنار گذاشته تا از حرارت بیافتد ولی مراقب باشید که زیاد سرد نشود . شکلاتهاینارگیلی را درون این مایهیشکلاتیبغلتانید ، مجدداً روی کاغذ روغنی گذاشته و بهدلخواهتوتفرنگی خشک و یا پودر نارگیل روی آنها بپاشید و مجدداً به مدت یک ساعت درون فریزر قرار دهید .