مرغ با پنیر چدار

گروه غذا: 
غذای اصلی , پیش غذا

فر را از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 1/4 پیمانه کره آب شده
  • 1/2 پیمانه آرد
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپخوری شیر
  • 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 1/2 پیمانه پودر نان خشک
  • 1 پیمانه پودر کریبسی
  • 3 عدد سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست
  • 2 قاشق سوپخوری کره آب شده

روش تهیه مرغ با پنیر چدار

  1. فر را از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم.کف قالب 4/1 پیمانه کره آب شده را میریزیم.در یک کاسه آرد و نمک و فلفل و پودر سیر را مخلوط می کنیم.در یک کاسه جداگانه شیر و تخم مرغ را هم می زنیم. در کاسه ی دیگری کریپسی و پودر نان و پنیر را هم میزنیم.به ترتیب مرغ هارا داخل آرد و تخم مرغ و پنیر می زنیم.بعد 2 ق س کره آب شده را روی مرغ ها بریزید.و در قالب میگذاریم.35 دقیقه میگذاریم تا در فر بپزد تا طلایی شود.

بالا