چاپ کردن این صفحه

تکنیک های نگهداری و استفاده از لیمو ترش

- راحت ترین راه برای داشتن طعم و عطر لیموی تازه اینه که پوست لیمو ی تازه را رنده کرده و 

 در نایلون ریخته و داخل فر یزر نگه داری کنید . از فریزر که بیرون بیاد به غذا عطر لیموی تازه رو میده . 

 - اگه آب لیموی تازه را توی جا یخی و یا ظرف های یخ  بریزید میتوانید از قالب های یخی که درست شده برای داخل غذا و یا شربت و یا حتی نوشابه استفاده کنید . 

- برای اینکه راحت تر آب لیموی تازه را بگیرید بهتره لیمو ها را برای حدود 15 دقیقه در آب گرم بیاندازید ، سپس کمی روی میز آشپزخانه بغلتانید . حالا خیلی راحت ترو با فشار کمتری میتونید آبگیری کنید . 

- وقتی ظرف یخ ( جا یخی ) را از آب پر میکنید اگه 4-5 قطره آب لیموی تازه در هر کدام از حفره ها بریزید ، تکه یخ هایی که درست میشه طعم و عطر دلپذیری از لیمو خواهد داشت که برای داخل آب و یا شربت ایده آل است . 

 - اگه فقط به چند قطره آب لیموی تازه نیاز دارید نیازی نیست که لیمو را برش دهید ، کافیست با چنگال روی آن را سوراخ کرده و به اندازه ای که نیاز دارید فشار داده و َآب لیمو را بگیرید ، بعد دوباره لیمو را داخل پلاستیک و در یخچال نگه داری کنید در این صورت تا یک هفته میتونید لیمو را تازه و قابل استفاده نگه دارید .